Background

Како да добиете бонус за добредојде од страницата за обложување во живо на Bettilt?


Веб-страницата за обложување во живо на Bettilt е исклучително популарна опција за љубителите на онлајн обложувањето. Бонусот за добредојде што им се нуди на корисниците кои се нови на страницата е меѓу факторите кои го зголемуваат интересот за страницата. Во оваа статија, детално ќе разговараме за тоа како да добиете бонус за добредојде од страницата за обложување во живо на Bettilt и кои се условите за бонус.

Бонус за добредојде на страницата за обложување Bettilt во живо

Сајтот за обложување во живо Bettilt нуди бонус за добредојде на своите нови корисници. Овој бонус се дава по стапка од 100% при првата инвестиција на корисниците и до максимум 1000 TL. Благодарение на овој бонус, корисниците можат подобро да ја запознаат страницата и да го направат нивното обложувачко искуство уште попријатно.

Како да добиете бонус за добредојде?

Добивањето бонус за добредојде од страницата за обложување во живо на Bettilt е прилично лесно. Прво, мора да бидете член на страницата. За да станете член, едноставно најавете се на страницата и кликнете на копчето Регистрирај се. По завршувањето на процесот на членство, треба да уплатите пари на вашата сметка. За да направите депозит, мора да се најавите на страницата, да кликнете на делот за депозит и да го изберете начинот на плаќање што ви одговара. Откако ќе заврши депозитот, бонусот за добредојде автоматски ќе се кредитира на вашата сметка.

Кои се условите за бонус за добредојде?

За да добиете бонус за добредојде од страната на Bettilt за обложување во живо, треба да исполните некои услови. Овие услови се како што следува:

Бонус за добредојде достапен само за нови корисници.

Бонусот важи само за првиот депозит.

Максималниот износ на бонусот е 1000 TL.

Бонусот има услови за обложување. Условите за обложување на бонусот се да се обложите 10 пати повеќе од износот на бонусот.

Повлекувањата не можат да се направат без да се пополнат барањата за обложување на бонуси.

Условите за обложување на бонусот важат само за спортско обложување.

Дозволени се само 30 дена за да се пополнат барањата за обложување на бонусот.

По завршувањето на барањата за обложување на бонусот, износот на бонусот може да остане на вашата сметка. Меѓутоа, за да го повлечете износот на бонусот, мора да ги исполните условите за обложување.

Бонус за добредојде се дава само еднаш.

Само облози со минимален коефициент од 1,50 важат за време на барањата за обложување на бонусот.

Само единечните облози важат за време на условите за обложување на бонусот.

Не само акумулаторските облози, туку и системските облози може да се користат за исполнување на барањата за обложување на бонусот.

По завршувањето на барањата за обложување на бонусот, износот на бонусот може да остане на вашата сметка. Меѓутоа, за да го повлечете износот на бонусот, мора да ги исполните условите за обложување.

Бонус за добредојде се дава само еднаш.

Добивањето бонус за добредојде од страницата за обложување во живо на Bettilt е прилично лесно. Сепак, мора да ги почитувате условите на бонусот. На овој начин, можете да го користите вашиот бонус без никакви проблеми. Веб-страницата за обложување во живо на Bettilt им нуди на своите корисници сигурна средина за обложување. Дополнително, го прави обложувалното искуство на своите корисници уште попријатно со разни бонуси и промоции.

Бонус за добредојде е предност што им се нуди на корисниците кои се нови членови на доверлива страница како што е Bettilt страницата за обложување во живо. Ако сакате да се обложувате и сакате да станете член на Bettilt сајтот за обложување во живо, не треба да ги пропуштите предностите како што е бонусот за добредојде. Сепак, треба да ги земете предвид условите на бонусот и да постапите соодветно.

Prev Next