Background

Si të merrni një bonus mirëseardhjeje nga faqja e basteve Bettilt Live?


Sajti i basteve live Bettilt është një opsion jashtëzakonisht i popullarizuar për adhuruesit e basteve në internet. Bonusi i mirëseardhjes që u ofrohet përdoruesve që janë të rinj në sit është ndër faktorët që rrisin interesin për faqen. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë në detaje se si të merrni një bonus mirëseardhjeje nga faqja e basteve live Bettilt dhe cilat janë kushtet e bonusit.

Bonusi i mirëseardhjes i faqes së basteve të Bettilt Live

Sajti i basteve live Bettilt ofron një bonus mirëseardhjeje për përdoruesit e tij të rinj. Ky bonus jepet në masën 100% në investimin e parë të përdoruesve dhe deri në maksimum 1000 TL. Falë këtij bonusi, përdoruesit mund ta njohin më mirë faqen dhe ta bëjnë përvojën e tyre të basteve edhe më të këndshme.

Si të merrni bonusin e mirëseardhjes?

Marrja e një bonusi mirëseardhjeje nga faqja e basteve live të Bettilt është mjaft e lehtë. Së pari, ju duhet të jeni anëtar i faqes. Për t'u bërë anëtar, thjesht hyni në faqe dhe klikoni butonin "Regjistrohu". Pas përfundimit të procesit të anëtarësimit, duhet të depozitoni para në llogarinë tuaj. Për të bërë një depozitë, duhet të identifikoheni në faqe, të klikoni në seksionin e depozitave dhe të zgjidhni mënyrën e pagesës që ju përshtatet. Pasi të përfundojë depozitimi, bonusi i mirëseardhjes do të kreditohet automatikisht në llogarinë tuaj.

Cilat janë kushtet e bonusit të mirëseardhjes?

Për të marrë një bonus mirëseardhjeje nga faqja e basteve live të Bettilt, duhet të plotësoni disa kushte. Këto kushte janë si më poshtë:

Bonusi i mirëseardhjes ofrohet vetëm për përdoruesit e rinj.

Bonusi është i vlefshëm vetëm për depozitën e parë.

Shuma maksimale e bonusit është 1000 TL.

Bonusi ka kushte bastesh. Kërkesat e bastit të bonusit janë të vendosni bast 10 herë më shumë se shuma e bonusit.

Tërheqjet nuk mund të bëhen pa plotësuar kërkesat e bastit të bonusit.

Kushtet e bastit të bonusit janë të vlefshme vetëm për baste sportive.

Vetëm 30 ditë janë të lejuara për të plotësuar kërkesat e bastit të bonusit.

Pasi të plotësohen kërkesat e bastit të bonusit, shuma e bonusit mund të mbetet në llogarinë tuaj. Megjithatë, për të tërhequr shumën e bonusit, duhet të plotësoni kërkesat e bastit.

Bonusi i mirëseardhjes jepet vetëm një herë.

Vetëm bastet me koeficient minimal prej 1.50 janë të vlefshme gjatë kërkesave të bastit të bonusit.

Vetëm bastet teke janë të vlefshme gjatë kushteve të bastit të bonusit.

Jo vetëm bastet akumuluese, por edhe bastet e sistemit mund të përdoren për të përmbushur kërkesat e bastit të bonusit.

Pasi të plotësohen kërkesat e bastit të bonusit, shuma e bonusit mund të mbetet në llogarinë tuaj. Megjithatë, për të tërhequr shumën e bonusit, duhet të plotësoni kërkesat e bastit.

Bonusi i mirëseardhjes jepet vetëm një herë.

Marrja e një bonusi mirëseardhjeje nga faqja e basteve live të Bettilt është mjaft e lehtë. Megjithatë, ju duhet të respektoni kushtet e bonusit. Në këtë mënyrë, ju mund të përdorni bonusin tuaj pa asnjë problem. Faqja e basteve live Bettilt u ofron përdoruesve të saj një mjedis të besueshëm bastesh. Përveç kësaj, e bën edhe më të këndshme përvojën e basteve të përdoruesve të saj me bonuse dhe promovime të ndryshme.

Bonusi i mirëseardhjes është një avantazh që u ofrohet përdoruesve që janë anëtarë të rinj në një sajt të besueshëm siç është faqja e basteve live Bettilt. Nëse ju pëlqen të vini bast dhe dëshironi të bëheni anëtar i faqes së basteve live të Bettilt, nuk duhet të humbisni avantazhet siç është bonusi i mirëseardhjes. Megjithatë, duhet të merrni parasysh kushtet e bonusit dhe të veproni në përputhje me rrethanat.

Prev Next